fbpx

Lekker dineren bij de A’DAM Toren in het hartje van Amsterdam?

Parkeer bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking ligt op loopafstand van de A’DAM Toren. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10 per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Parkeren bij de A’DAM Toren

Parking Centrum Oosterdok is de slimste uitvalsbasis voor een dagje in het centrum van Amsterdam. Onze parking ligt midden in het hart van de stad, vlakbij het Centraal Station. Reserveer al vanaf 10,- Parkeer zonder reserveren voor een vast laag tarief in hartje Amsterdam. Je betaalt maximaal € 45.

De A’DAM Toren

De A’DAM Toren is een tachtig meter hoge toren aan de IJ-oever te Amsterdam-Noord. De toren is in 1966 ontworpen door de Nederlandse architect Arthur Staal in opdracht van Koninklijke Shell. Het gebouw was bij veel Amsterdammers dan ook beter bekend als “Shell-toren”. In de A’DAM Toren valt genoeg spektakel te beleven. Van een uitdagende schommel tot een sfeervol restaurant. Je kunt er overnachten in het Sir Adam Boutique Hotel, heerlijk dineren in restaurant Moon of van een cocktail genieten bij Madam.