fbpx

Amsterdam Business Support helpt Nederlandse bedrijven om uit te breiden naar andere landen zoals Duitsland en Zweden. Ze helpen met de regelgeving, het aannemen van nieuwe mensen, de algemene dagelijkse management en boekhouding en nog veel meer.

Amsterdam Business Support heeft ervaring met al meer dan 100 verschillende internationale ondernemers en ze willen jou ook maar al te graag assisteren. Binnen het team van Amsterdam Business Support zitten onder andere accountants, advocaten, secretarissen en poject managers, uiteraard heeft iedereen binnen het team ook de juiste internationale kennis en werkervaring. Amsterdam Business Support heeft op maat gemaakte oplossingen voor iedereen die met zijn bedrijf wilt uitbreiden naar andere europese markten.

Goedkoop Parkeren in de buurt van het centrum

Wilt u langs gaan bij Business Support Amsterdam? Parkeer uw auto dan op slechts enkele minuten loopafstand in Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is niet alleen ideaal gelegen, namelijk naast het Amsterdam Centraal Station, het is ook nog eens de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van Amsterdam.

Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45.

 Parking Centrum Oosterdok beschikt over meer dan 1.300 parkeerplekken, waaronder ook 60 elektrische oplaadplekken. Ideaal dus wanneer u met uw elektrische auto naar onze hoofdstad rijdt voor voor een dagje verkennen. U kunt de auto met een gerust hart laten staan tijdens uw bezoek aan Business Support Amsterdam of een van de vele hoogtepunten van deze prachtige stad.