fbpx

Goedkoop parkeren in Amsterdam

Parking Centrum Oosterdok ligt op loopafstand van de Ruijterkade. Vanaf onze parking loop je in 8 minuten naar de bekende kade. Dat maakt onze parking de perfecte plek om je auto te parkeren. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45.

Parkeer naast het centrum van Amsterdam

Langs de oevers van het IJ, aan de voorzijde van het centraal station ligt de De Ruijterkade. Vanaf hier pak je de pont naar de andere kant van het IJ om bijvoorbeeld EYE te bezoeken. Kom je met de auto naar Amsterdam? Parkeer goedkoop en vlakbij in Parking Centrum Oosterdok. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

De Ruijterkade

De Ruijterkade ligt aan de noordzijde van het Centraal Station langs ’t IJ. De kade werd in 1880 aangelegd op het nieuwe Stationseiland. Vanaf de kade loop je direct het station in waar veel winkels in gevestigd zijn. Of je pakt de pont naar de andere kant van ’t IJ. De Ruijterkade bevindt is het middelpunt van een aantal drukke vervoersstromen en heeft daarom een belangrijke functie voor het openbaar vervoer. Je pakt eenvoudig de tram, bus, trein of veerpont naar andere delen in Amsterdam.

 

De leukste activiteiten in de buurt van De Ruijterkade

Dichtbij de De Ruijterkade ligt de hoogste bar van Amsterdam:de Skylounge. Dit is één van de mooiste locaties van Amsterdam. Vanaf dit restaurant kijk je uit over de hele stad. Je hebt fantastisch uitzicht en kan er uitstekend terecht voor zowel zakelijke als privé afspraken. In de avond geniet je van geweldig eten en de lekkerste cocktails van Amsterdam. Kortom een absolute aanrader.

Skylounge-amsterdam