fbpx

Een dagje in Amsterdam? Op bezoek bij Appie Baantjer Museum? Parkeer voordelig bij Parking Centrum Oosterdok!

Appie Baantjer Museum

In de kelder van Café Heffer zit het museum van Appie Baantjer. Bezichtig de attributen die je in de serie Baantjer altijd voorbij zag komen nu met eigen ogen in de kelder van de stamkroeg van rechercheur de Cock en zijn compagnon Vledder. Verder bestaat de tentoonstelling uit prenten van de allereerste boeken van Baantjer en verschillende andere attributen uit de privécollectie van Baantjer.

Meer informatie over Burgwallen-Oudezijde
De Burgwallen-Oudezijde, aangelegd tussen de dertiende en vijftiende eeuw, is het oudste gedeelte van de binnenstad van Amsterdam. Je vindt er typisch Amsterdamse cafe’s en barretjes op de sfeervolle pleinen en grachten, tussen leuke winkels en restaurants in. Een echte Amsterdamse wijk vol gezelligheid.

Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok
De tarieven bij Parking Centrum Oosterdok zijn ideaal voor parkeren tijdens een dagje Amsterdam. Parkeer zonder reserveren voor een vast laag tarief in hartje Amsterdam. Je betaalt maximaal € 25,- voor 24 uur parkeren (vanaf 6 uur parkeren). Dit maakt het parkeren bij ons goedkoper dan op straat. Door de ligging naast het Centraal Station heeft u de mogelijkheid om met het openbaar vervoer gemakkelijk door te reizen naar uw bestemming, of u loopt via uitgang C direct het centrum in.

Meer informatie over onze parkeertarieven.