fbpx

Elektrisch opladen in Amsterdam

Met de elektrische auto naar Amsterdam? Bij Parking Centrum Oosterdok zijn 60 laadpunten. Rij richting uitgang C waar de 60 laadpunten te vinden zijn. Vanuit uitgang C loop je direct de historische binnenstad in. Reserveer je parkeerplek van tevoren en betaal vanaf € 10,- per dag.

beschikbaarheid

Wij hebben bijna altijd ruim voldoende beschikbare laadplekken. Wil je zeker weten dat er een plek vrij is? Bekijk dan deze link op Google Maps.

Eneco eMobility maakt samen met Inpublic en BPD elektrisch rijden toegankelijk in Amsterdam

In Nederland neemt het aantal elektrische auto’s sterk toe. Om deze voertuigen ook in Amsterdam te verwelkomen, biedt Parking Centrum Oosterdok nu 60 laadpunten aan. Om dit te realiseren hebben Eneco eMobility, InPublic en BPD de handen ineengeslagen om elektrisch laden in Parking Centrum Oosterdok mogelijk te maken voor elektrische auto’s. De laadpunten bieden groene stroom die afkomstig is van Europese zonne- en windenergie.

elektrisch opladen in amsterdam parkeergarage

Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok

Parking Centrum Oosterdok biedt meer dan 1.300 parkeerplekken midden in het centrum van de stad. Kom je met een elektrische auto naar Amsterdam en ben je op zoek naar een voordelige plek om deze op te laden? Bij Parking Centrum Oosterdok (Oosterdoksstraat 150) betaal je voor 24 uur parkeren het lage tarief van slechts € 45. Reserveren is nog goedkoper: vanaf € 10,- sta je een hele dag geparkeerd.

Amsterdam verduurzaamt

Amsterdam heeft de ambitie om in 2030 fossiele brandstoffen volledig uit de stad te bannen. Op deze manier moet de luchtkwaliteit verbeterd worden. Op veel drukke plekken in de stad voldoet de luchtkwaliteit niet aan de eisen die in Europa zijn vastgesteld. Met het installeren van de laadpalen leveren BPD, Eneco eMobility en InPublic een bijdrage aan deze mobiliteitstransitie.