fbpx

Reserveren voor CACI Amsterdam

Ga je naar CACI Amsterdam toe? Kom je met de auto? Parkeer op 5 minuten loopafstand voor het voordeligste tarief van Amsterdam Centrum. Reserveer een dagkaart vanaf € 10 voor een hele dag parkeren.

Parkeren bij CACI Amsterdam

Parking Centrum Oosterdok is de slimste uitvalsbasis voor een dagje (of een avondje) in het centrum van Amsterdam. Parking Centrum Oosterdok ligt midden in het hart van de stad, op een kwartiertje loopafstand van CACI Amsterdam. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45.

CACI Amsterdam

CACI is een vooraanstaand centrum voor informatietechnologie met een uitgebreide expertise en jarenlange ervaring op het gebied van studentinformatie binnen zowel het hoger onderwijs als het middelbaar beroepsonderwijs. Het bedrijf telt meer dan negentig toegewijde en hooggeschoolde professionals, waardoor CACI een volledige ICT-organisatie vormt die een solide positie inneemt in de markt. Het vlaggenschipproduct van CACI, OSIRIS, speelt hierin een centrale rol.

Een bron van trots voor CACI is het feit dat meer dan de helft van de universiteiten en hogescholen in Nederland gebruikmaakt van hun Student-Informatiesysteem (SIS). Bovendien breidt CACI zijn invloed uit naar instellingen in het middelbaar beroepsonderwijs (MBO), wat resulteert in langdurige partnerschappen. Dit alles getuigt van de onwrikbare toewijding van CACI aan kwaliteit, zoals duidelijk blijkt uit de jaarlijks toegekende certificeringen voor ISO20000, ISO27001 en ISAE3402.