fbpx

Wil je een bezoekje plannen aan Baden Baden Interieur?

Parkeer je auto dan op slechts enkele minuten loopafstand in Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is niet alleen ideaal gelegen, namelijk naast het Amsterdam Centraal Station, het is ook nog eens de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van Amsterdam. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren).

Een gezellige dag Amsterdam? Op bezoek bij Capsicum Natuurstoffen B.V.? Parkeer snel en goedkoop bij Parking Oosterdok.

Capsicum Natuurstoffen B.V.

Hier worden authentieke stoffen verkocht uit Azië, die al worden aangevoerd sinds de tijden van de VOC. In deze winkel zijn er vele soorten stoffen, kasjmir, zijde en katoen te koop voor verschillende mogelijkheden om te gebruiken. Of je nou een nieuwe stof over je bank wil, of een nieuwe jurk wil maken, bij Capsicum Natuurstoffen B.V. ben je aan het goede adres.

Goedkoop Parkeren in de buurt van het centrum

Parking Centrum Oosterdok beschikt over meer dan 1.300 parkeerplekken, waaronder ook 60 elektrische oplaadplekken. Ideaal dus wanneer je met je elektrische auto naar onze hoofdstad rijdt voor voor een dagje verkennen. Je kunt de auto dus met een gerust hart laten staan tijdens je bezoek aan Baden Baden Interieur of een van de andere hoogtepunten van deze prachtige stad.

Praktische informatie over Capsicum Natuurstoffen B.V.
Contactgegevens
Telefoonnummer: 020 623 1016
Website: <ahref=http://www.capsicum.nl/>http://www.capsicum.nl/
AdresgegevensOude Hoogstraat 1
1012 CD Amsterdam
Meer informatie over Burgwallen-OudezijdeDe Burgwallen-Oudezijde , aangelegd tussen de dertiende en vijftiende eeuw, is het oudste gedeelte van de binnenstad van Amsterdam. Je vindt er café’s en barretjes op de pleinen en grachten, tussen leuke winkels en restaurants in. Een echte Amsterdamse wijk vol gezelligheid