fbpx

Ga je naar Amsterdam met de auto? Op bezoek bij Waalse Kerk? Parkeer bij Parking Oosterdok.

Waalse Kerk

Bijna tweehonderd jaar heeft de Waalse Kerk gediend als huisvesting van het protestantse geloof in Nederland. Tegenwoordig kun je er terecht voor prachtige concerten in de zaal met een uitstekende akoestiek. Bij op de website voor de agenda vol met klassieke concerten, workshops en presentaties. Op zondagen worden er nog altijd kerkdiensten gehouden in de Waalse Kerk, en zoals van oudsher ook altijd nog in het Frans.

Meer informatie over Burgwallen-Oudezijde De Burgwallen-Oudezijde is het oudste gedeelte van Amsterdam met bekende straten en pleinen, zoals de Warmoesstraat en de Dam. In deze buurt vind je behalve vele cafe’s en restaurants ook een grote variatie aan winkels en bezienswaardigheden.

Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok

Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren). Dit maakt Parking Centrum Oosterdok goedkoper dan parkeren op straat. Met een ideale locatie, naast het Centraal Station, loop je snel het centrum van Amsterdam in. Is je bestemming iets verder weg? Via het Centraal Station reis je comfortabel verder naar je bestemming.
Meer informatie over onze parkeertarieven.