fbpx

Onverhoopt langs de dokter in Amsterdam?

Ga langs Central Doctors en parkeer je auto op slechts enkele minuten loopafstand in Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is niet alleen ideaal gelegen, namelijk naast het Amsterdam Centraal Station, het is ook nog eens de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van Amsterdam. Reserveer nu vooraf een parkeerplek vanaf €10 per dag.

Op bezoek bij Central Doctors

Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je gemakkelijk naast het Amsterdam Centraal Station, vanuit daar ben je binnen een kwartiertje bij Central Doctors in Amsterdam. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45.

Goedkoop Parkeren in de buurt van Central Doctors

Central Doctors is sinds oktober 2016 gevestigd op Amsterdam Centraal Station. De service gerichte oprichters kozen deze unieke plek als ideale locatie om gezondheidszorg voor de toekomst aan te bieden aan Centrum bewoners, woon werk passanten, en reizigers. Met hun flexibele en ruime openingstijden, een inpandige laboratorium faciliteit, en een naastgelegen apotheek, levert de volledig ingerichte huisartsenpraktijk een positieve bijdrage aan de gezondheidszorg voor de toekomst en de stad Amsterdam!

Parking Centrum Oosterdok beschikt over meer dan 1.300 parkeerplekken, waaronder ook 60 elektrische oplaadplekken. Ideaal dus wanneer je met je elektrische auto naar onze hoofdstad rijdt voor voor een dagje verkennen. Je kunt de auto dus met een gerust hart laten staan tijdens je bezoek aan CACI of een van de prachtige plekken van onze mooie stad.