fbpx

parkeren op loopafstand van Choux

Kom je met de auto naar Amsterdam? Parkeer je auto op loopafstand bij Parking Centrum Oosterdok. Vanaf onze parking is het maar 5 minuten lopen naar Choux. Parkeer zonder reserveren voor een vast laag tarief in hartje Amsterdam. Je betaalt maximaal € 25,- voor 24 uur parkeren (vanaf 6 uur parkeren).

Choux hoort op elke culinaire bucketlist thuis.

Het is ‘vegetable forward’ restaurant, verwacht vegetarische en experimentele gerechten. Choux zit in een opvallend, knalrood gebouw aan de De Ruyterkade, op 5 minuten loopafstand van Parking Centrum Oosterdok. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Eten bij Choux Amsterdam

Het restaurant is uitgegroeid tot één van de culinaire hotspots van Amsterdam. Na een succesvol pop-up restaurant openden de heren Repéré en Foyer Choux. De naam “Choux” is het Franse woord voor kolen. Dat zijn eigenlijk de groenten met de allerlaagste status in de keuken. Maar “Choux” kan in het Frans ook soesjes betekenen, of schatjes. Zo combineert Choux het gewone met het verfijnde. De ingrediënten zijn allemaal biologisch en zoveel mogelijk lokaal. Het menu varieert voortdurend, waardoor het de moeite waard is om terug te komen. Vergeet ook absoluut niet om de bijpassende wijnen erbij te bestellen. Choux is open van dinsdag tot en met zaterdag van 18.00 – 22.00 uur.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Choux (@chouxrestaurant)