fbpx

De Balie Amsterdam

De Balie heeft een Grand Café, een fijne plek om mensen te ontmoeten. Overdag kom je hier veel studenten tegen die aan het studeren zijn, je kan hier ontbijt en lunch halen, en is door de centrale ligging een goede plek om af te spreken met wat vrienden. Op vrijdag en zaterdag wordt er gedanst in de Balie, dan is er namelijk De Balie Draait, een avondje met verschillende DJ’s.

Altijd wat leuks bij De Balie

Bij De Balie is altijd wat leuks te zien. Zo zijn er regelmatig lectures en gesprekken tussen mensen te zien. Dit gaat bijvoorbeeld over literatuur, maar kan ook over politiek gaan. Ook zijn er voorstellingen van onder andere dans. Soms zijn er in De Balie ook films te zien, deze zijn echter niet de blockbusters die je in de normale bioscoop ziet. De films in zijn altijd cultureel en hebben altijd een sterk en belangrijk verhaal.

Goedkoop Parkeren in de buurt van het centrum

Wil je een bezoekje plannen aan het centrum? Parkeer je auto dan op slechts enkele minuten loopafstand in Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is niet alleen ideaal gelegen, namelijk naast het Amsterdam Centraal Station, het is ook nog eens de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van Amsterdam. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren). Parking Centrum Oosterdok beschikt over meer dan 1.300 parkeerplekken, waaronder ook 60 elektrische oplaadplekken. Ideaal dus wanneer je met je elektrische auto naar onze hoofdstad rijdt voor voor een dagje verkennen. Je kunt de auto dus met een gerust hart laten staan tijdens je bezoek aan De Badaboom Comedy Club of een van de andere hoogtepunten van onze mooie stad.