fbpx

De Badaboom Comedy Club is te vinden onder de Amsterdamse Stadsschouwburg, in het Café Cox. Op zaterdagen is er in deze comedy club altijd wat te lachen. Lokale en internationale cabaretiers komen de planken op voor een ouderwets avondje stand-up comedy. Meestal zijn de shows in het Nederlands, af en toe wordt dit afgewisseld met een Engelstalige act.

Digitale Comedy Club

Badaboom gaat in deze rare onzekere tijden doen wat cabaretiers nou eenmaal doen. Grapjes maken. De comedy club zal proberen het werk van zoveel mogelijk cabaretiers uit Vlaanderen en Nederland te promoten, want nu alle cabaretiers thuis moeten blijven zijn ze massaal filmpjes en projecten online aan het doen.

Goedkoop Parkeren in de buurt van het centrum

Wil je een bezoekje plannen aan het centrum? Parkeer je auto dan op slechts enkele minuten loopafstand in Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is niet alleen ideaal gelegen, namelijk naast het Amsterdam Centraal Station, het is ook nog eens de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van Amsterdam. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren). Parking Centrum Oosterdok beschikt over meer dan 1.300 parkeerplekken, waaronder ook 60 elektrische oplaadplekken. Ideaal dus wanneer je met je elektrische auto naar onze hoofdstad rijdt voor voor een dagje verkennen. Je kunt de auto dus met een gerust hart laten staan tijdens je bezoek aan De Badaboom Comedy Club of een van de andere hoogtepunten van onze mooie stad.