fbpx

Met de auto een dag naar Amsterdam? Langs bij De Bierfabriek? Parkeer veilig en goedkoop in de buurt.

De Bierfabriek

Bij de Bierfabriek schenken ze drie soorten eigen gebrouwen bier, en hierbij reserveren ze heerlijk bourgondische gerechten. Één van de drie vestigingen zit in Amsterdam, en het is zeker een aanrader om hier langs te gaan. Van plan om hier met een grote groep langs te gaan? Dat kan! Je krijgt dan je tafel met eigen tap!

Praktische informatie over De Bierfabriek
Contactgegevens
Telefoonnummer: 020-5289910
Website: bierfabriek.com/
Adresgegevens
Rokin 75
1012 KD
Meer informatie over Burgwallen-Oudezijde De Burgwallen-Oudezijde is het oudste gedeelte van Amsterdam met bekende straten en pleinen, zoals de Warmoesstraat en de Dam. In deze buurt vind je behalve vele cafe’s en restaurants ook een grote variatie aan winkels en bezienswaardigheden.

Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok Parking Centrum Oosterdok is de grootste en goedkoopste parkeermogelijkheid van Amsterdam. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren). De ligging, naast het Amsterdam Centraal Station, maakt dat het eenvoudig is om met het openbaar vervoer door te reizen naar je bestemming. Is je bestemming in het centrum van Amsterdam? Loop dan snel en gemakkelijk via de uitgang direct het centrum in.