fbpx

Een dagje in Amsterdam? Langs bij De Koffieschenkerij?

Parkeer je auto dan op slechts enkele minuten loopafstand in Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is niet alleen ideaal gelegen, namelijk naast het Amsterdam Centraal Station, het is ook nog eens de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van Amsterdam. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren).

De Koffieschenkerij

De Koffieschenkerij is gevestigd in een prachtig pand, namelijk de Oude Kerk van Amsterdam, een gebouw uit de 13 eeuw. Vroeger was dit gebouw in dienst als kerkgebouw en ontmoetingsplek voor handelaren, tegenwoordig zit in een deel van het gebouw De Koffieschenkerij. Hier kun je genieten van goede koffie en allerlei soorten lekkernijen of een lunch. Dit kan binnen in de Oude Kerk, of je kan buiten in het oude tuintje van de kerk zitten. En dat allemaal in het centrum van Amsterdam!

Meer informatie over Burgwallen-OudezijdeDe Burgwallen-Oudezijde, aangelegd tussen de dertiende en vijftiende eeuw, is het oudste gedeelte van de binnenstad van Amsterdam. Je vindt er cafe’s en barretjes op de pleinen en grachten, tussen leuke winkels en restaurants in. Een echte Amsterdamse wijk vol gezelligheid.

Goedkoop Parkeren in de buurt van het centrum

Parking Centrum Oosterdok beschikt over meer dan 1.300 parkeerplekken, waaronder ook 60 elektrische oplaadplekken. Ideaal dus wanneer je met je elektrische auto naar onze hoofdstad rijdt voor voor een dagje verkennen. Je kunt de auto dus met een gerust hart laten staan tijdens je bezoek aan de Koffieschenkerij of een van de andere hoogtepunten van deze prachtige stad.