fbpx

FAME, de plek voor alles met muziek

FAME is geboren uit liefde voor muziek, dáár ligt de echte bakermat. Ooit bedoeld als een tempel voor rock, funk, soul, R&B, punk, klassiek, pop, ska en alle andere fijne stromingen in de muziek. Opgericht door vakmensen en pure liefhebbers van muziek, maar ook slimme professionals die het succes vanuit de wereld van entertainment wilden delen met een groot publiek.
Reserveer nu vooraf een parkeerplek vanaf €10,- per dag.

Parkeer dicht bij FAME

Parkeer je auto op slechts enkele minuten loopafstand in Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is niet alleen ideaal gelegen, namelijk naast het Amsterdam Centraal Station, het is ook nog eens de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van Amsterdam. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45.

De plek voor muziek, films, games & accessoires!

FAME is een begrip in Amsterdam. Sinds de opening in november 1990 zijn er miljoenen klanten over de vloer geweest en na 28 jaar bedraagt het aantal verkochte items ruim over 20.000.000 stuks. Door de jaren heen is FAME bezocht door grote internationale sterren, waaronder: Destiny’s Child, Kiss, Mariah Carey, Bobby Brown, KC & JoJo, 50 Cent, Sisqo en Mr. Bean. Deze laatste was ook een unicum – FAME haalde er diezelfde avond het 8-uur journaal mee en in de BBC documentaire The Story of Mr. Bean zitten beelden van deze signeersessie! Als onderdeel van de Media Markt / Saturn Groep en met een vernieuwde locatie in dé cultuurstad van Nederland – Amsterdam – heeft FAME een ontzettend sterk fundament voor de komende decennia. Naast de ruim 15.000 loyale klanten is FAME er ook voor de ontdekkende (jonge) muziek- en filmliefhebber.