fbpx

Kom je naar De Pinguin Avondverkoop in De 9 Straatjes? De 9 Straatjes zijn ideaal voor een dagje uit. Kom gerust met de auto. Parkeren kan namelijk goedkoop op slechts 15 minuten loopafstand, direct naast Amsterdam CS.

De Pinguin Avondverkoop – Amsterdam

Zijn de supermarkten dicht maar ben je toch wat vergeten? Loop dan gerust langs De Pinguin, want die is nog wel even open. Naast normale supermarktartikelen, verkoopt de avondwinkel ook verschillende bieren, wijnen, kazen en belegde broodjes. Er komen veel vaste klanten, en over het personeel is men erg tevreden.

Meer informatie over De Pinguin Avondverkoop

Parkeren dichtbij De Pinguin Avondverkoop – 9 Straatjes

Met de auto naar Amsterdam is geen enkel probleem. Parkeer midden in het centrum bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking ligt naast het Amsterdam Centraal Station en is een ideale uitvalbasis voor een bezoek aan Amsterdam.
Vanaf uitgang C loop je direct de stad in. De 9 Straatjes liggen op slechts een kwartier loopafstand. De kortste route is via het Singel naar de Gasthuismolen.
Liever met de tram? Neem dan lijn 1, 2, 5, 13 of 17 en stap uit bij de Dam. Nergens in het centrum van Amsterdam parkeer je voordeliger. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren).

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Praktische informatie over De Pinguin Avondverkoop

Openingstijden
De Pinguin Avondverkoop is geopend op:
ma: 10:00 – 02:00
di: 10:00 – 02:00
wo: 10:00 – 02:00
do: 10:00 – 02:00
vr: 10:00 – 02:00
za: 10:00 – 02:00
zo: 11:00 – 02:00

Meer informatie over Huidenstraat

Meer informatie over De 9 Straatjes

De 9 Straatjes vormen een van de mooiste winkelgebieden van het land. Je vindt hier bijzondere winkels, hotels en eetgelegenheden. De straten bevinden zich in het hart van de stad. Het gebied ligt tussen de tussen Singel-, Heren-, Keizers- en Prinsengracht. Kortom: een absolute aanrader tijdens een bezoek aan Amsterdam.

Meer weten over De 9 Straatjes