fbpx

Op bezoek bij The Gamekeeper? In de 9 straatjes valt veel te beleven. Parkeer goedkoop bij Oosterdok. Parking Centrum ligt op slechts 15 minuten loopafstand en is de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van de stad.

The Gamekeeper in de 9 straatjes

Met meer dan 1000 spellen op voorraad is The Gamekeeper dé spellenwinkel van Amsterdam. Van handgemaakte bijzondere spellen tot de klassiekers als Monopoly en Risk. Ook hebben ze natuurlijk allerlei soorten schaakborden, poker, puzzels, dobbelstenen, noem maar op.

Meer informatie over The Gamekeeper

Parkeren dichtbij de 9 Straatjes Amsterdam

Shoppen in de 9 straatjes? Parkeer je auto op een slechts 15 minuten loopafstand. Parking Centrum Oosterdok ligt direct naast Amsterdam Centraal Station en is bovendien de goedkoopste parking in het centrum.
Via uitgang C loop je direct de binnenstad in. De kortste route naar de 9 straatjes is via het Singel naar de Gasthuismolen.
Of pak tram 1, 2, 5, 13 of 17 en stap uit bij halte ‘Dam’. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren).Ideaal voor een dagje uit in Amsterdam. De parkeertarieven van Parking Centrum.

Meer informatie over Hartenstraat

Meer informatie over de 9 straatjes

De 9 straatjes vormen een van de leukste winkelgebieden van Amsterdam. De winkels zijn gevestigd in prachtige monumentale panden. De 9 straatjes bevinden zich langs de grachtengordel. Op loopafstand vind je o.a. het Paleis op de Dam en het Centraal Station.

Meer weten over de 9 straatjes