fbpx

Dagkaart reserveren?

Als je een dagkaart reserveert, parkeer je al vanaf € 10 per dag in onze parkeergarage. Heel gemakkelijk, in het centrum van Amsterdam. Een hele dag zorgeloos parkeren. De parkeertarieven van Parking Centrum.

Bij Parking Centrum Oosterdok krijgen lang-parkeerders altijd korting.

Parkeer zonder reserveren voor een vast laag tarief in hartje Amsterdam. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45. Je kunt ook een dagkaart reserveren, dan ben je nog voordeliger uit.

Hotel Roemer

Misschien wel één van Amsterdams best bewaarde boutique hotel geheimen. Hotel Roemer – vernoemd naar de Nederlandse dichter Meneer Visscher – maakt al meer dan tien jaar deel uit van de Vondel Hotels collectie. En gezien de ambiance die je hier vindt, is dat geen verrassing.

 

Het hotel is gevestigd in een iconisch 18e-eeuws herenhuis waar de historische details bewaard zijn gebleven. Gevestigd aan de rand van de grachtengordel – om de hoek van het Vondelpark en het Leidseplein – dient het hotel als een perfecte thuisbasis voor het ontdekken van de stad. De Honesty Bar en privé-binnentuin dragen hun steentje bij aan het home-away-from-home gevoel. Een karakteristiek en gemoedelijk hotel. Een fijne plek om aan de stadsdrukte te ontsnappen en toch midden in het bruisende centrum te verblijven.

Parkeren bij parkingcentrum oosterdok

Kom je met de auto? Geen punt. Parkeer midden in het centrum bij Parking Centrum Oosterdok en geniet van de tours. Onze ruime parkeergarage is de grootste parkeergelegenheid van de stad en biedt plaats aan meer dan 1.300 auto’s. Ook elektrische wagens kunnen voordelig bij ons parkeren en tegelijk de accu opladen aan een van de 60 oplaadpunten.