fbpx

Parkeren dichtbij The Hoxton

Kom je met de auto naar Amsterdam? Parkeer je auto bij Parking Centrum Oosterdok. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45. Parking Centrum is een ideale uitvalsbasis voor een dagje Amsterdam door onze centrale ligging naast het Amsterdam Centraal Station.

Parkeren en reserveren bij Parking Centrum Oosterdok

Kom heerlijk luxe overnachten bij The Hoxton in Amsterdam. Je auto parkeer je bij Parking Centrum Oosterdok. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

 

The Hoxton

The Hoxton bevindt zich in Amsterdam, met uitzicht op de Herengracht en Singel. Het hotel telt 111 kamers die verdeeld zijn over vijf panden. Het interieur zorgt voor een fijne sfeer en de service is excellent. Naast korte verblijven biedt het hotel ook de mogelijkheid om langer te blijven en voor vergaderingen en evenementen kan je hier ook terecht.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door The Hoxton (@thehoxtonhotel)

de 9 straatjes

De Herengracht en Singel zijn onderdeel van de 9 straatjes. Je vindt hier de gaafste winkels en heerlijke eetgelegenheden. De winkels zijn in monumentale grachtenpanden gevestigd. Kortom: absoluut een bezoek waard tijdens je verblijf in The Hoxton.