fbpx

De perfecte parkeerplek in Amsterdam reserveren

Het Paleis op de Dam wordt al meer dan 200 jaar gebruikt als officieel ontvangstpaleis van het Koninklijk Huis. Hier worden wereldleiders en staatshoofden ontvangen. Het is de plek waar troonswisselingen en huwelijken plaatsvinden. Het Paleis kent een rijke geschiedenis. Breng je een bezoek aan het Koninklijk Paleis op de Dam? Parkeer dan voordelig bij Parking Centrum Oosterdok. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf €10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Parkeren bij het koninklijk paleis op de dam

Kom je met de auto naar de stad? Parkeer voordelig bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parkeergelegenheid is de goedkoopste in de binnenstad van Amsterdam. Je loopt vanaf de parking in ongeveer 20 minuten naar de Dam. Parkeer zonder reserveren voor een vast laag tarief in hartje Amsterdam. Je betaalt maximaal € 45.

Koninklijk Paleis op de Dam

Het Paleis op de Dam is absoluut een bezoek waard! Het paleis ligt aan het oudste plein van Amsterdam. Vroeger was het gebouw een imposant stadhuis, later werd het een van de drie paleizen die door de Koninklijke familie gebruikt wordt voor officiële ontvangsten. Wanneer het paleis niet gebruikt wordt voor de ontvangsten, feesten en evenementen, is het open voor publiek. Boek een rondleiding en kom alles te weten over dit unieke gebouw.