fbpx

Ga jij lekker koopjes jagen bij de IJ-hallen in Amsterdam?

Parkeer je auto bij Parking Centrum Oosterdok. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10 per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Parkeren bij de IJ-hallen

Kom je naar de vlooienmarkt in de IJ-hallen? Parkeer je auto bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking heeft een centrale ligging in Amsterdam, naast het Centraal Station. Vanaf hier reis je eenvoudig verder te voet of met het openbaar vervoer. Parkeer zonder reserveren voor een vast laag tarief in hartje Amsterdam. Je betaalt maximaal € 45.

De IJ-hallen in Amsterdam

De grootste en meest sfeervolle vlooienmarkt van Europa vind je bij IJ-hallen. De vlooienmarkt is groot en daardoor is de kans heel groot dat je iets leuks vindt hier. De producten die verkocht worden, zijn beschikbaar voor lage prijzen. Je vindt hier onder andere kleding en spullen op het gebied van woninginrichting. De vlooienmarkt is maandelijks en er zijn meer dan 500 kramen. De entree voor volwassenen is € 6,- voor kinderen € 2,50, vroege vogels (entree vanaf 06.00 uur) betalen € 10,-. Koop je toegangskaarten via de website.