fbpx

Parkeren bij de Keizersgracht

Ga je een dagje naar Amsterdam? Bezoek de Negen Straatjes, hier kan je heerlijk winkelen. De Keizersgracht loopt dwars door dit bijzondere gebied. Langs de gracht vind je bijzondere winkels, heerlijke horecagelegenheden en hotels. Parkeer je auto bij Parking Centrum Oosterdok. Als je een dagkaart reserveert, parkeer je al vanaf €10,- per dag in onze parkeergarage. Heel gemakkelijk, in het centrum van Amsterdam.

Goedkoop parkeren bij Keizersgracht Amsterdam

Kom je met de auto naar Amsterdam en wil je in de buurt van de Keizersgracht parkeren? Dat is geen enkel probleem, in onze parking, parkeer je voor een laag bedrag in het centrum van Amsterdam. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45.

De Keizersgracht

In Amsterdam hebben we 3 hoofdgrachten: de Herengracht, de Keizersgracht en de Prinsengracht. De Keizersgracht ligt tussen de andere twee grachten in en kruist dwars door de Negen Straatjes. Rondom de grachten bruist het, er is een heleboel leuks te beleven, zien, eten en drinken. Vanaf Parking Centrum Oosterdok ben je in 18 minuten met het openbaar vervoer bij de Keizersgracht. Vanaf het Amsterdam Centraal Station neem je metro 52 en stap je uit bij Rokin.

 

;

Uitjes en horeca bij de Keizersgracht

Eten, drinken, winkelen of slapen aan de Keizersgracht? Hier onder staan de leukste plekjes.

Leuk om te doen

Huis Marseille

Het fijnste hotel

The Dylan Amsterdam

De gezelligste horecagelegenheden

Restaurant De Struisvogel

Restaurant Keizersgracht 238

De leukste winkels

Local Service
MARIE-STELLA-MARIS
Pick&Spend
PINA Amsterdam
Van Ravenstein