fbpx

In een gezellige en veilige omgeving kun je bij ons leren klimmen. Als beginner helpen we je op weg bij het kennis maken met de bergsport. Je kunt een beginnerscursus volgens van vier lessen, maar ook een eenmalige introductieles. Natuurlijk voelt de meer ervaren sportklimmer zich ook thuis bij ons. Onze wanden variëren van liggende wanden tot spectaculaire daken en overhangen met een hoogte tot eenentwintig meter!

Goedkoop Parkeren in de buurt van het centrum

Wil je gezellig Klimmen bij Klimmuur Amsterdam Centraal? Parkeer je auto dan op slechts enkele minuten loopafstand in Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is niet alleen ideaal gelegen, namelijk naast het Amsterdam Centraal Station, het is ook nog eens de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van Amsterdam.

Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45.

 Parking Centrum Oosterdok beschikt over meer dan 1.300 parkeerplekken, waaronder ook 60 elektrische oplaadplekken. Ideaal dus wanneer je met je elektrische auto naar onze hoofdstad rijdt voor voor een dagje verkennen. Je kunt de auto met een gerust hart laten staan tijdens je bezoek aan de Klimmuur een van de andere leuke plekken van deze prachtige stad.