fbpx

Parkeren in de buurt van Hannekes Boom

Hannekes Boom is een geliefde hotspot onder de Amsterdammers. Deze bar, restaurant en culturele ontmoetingsplek ligt aan het water. Midden in het centrum van de stad en op slechts enkele minuten loopafstand van Parking Centrum Oosterdok. In de zomer vind je hier verkoeling op het gezellige terras en in de winter verwarmende drankjes en gerechten. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10,- per dag.

Goedkoop parkeren bij Hannekes Boom

Kom je met de auto naar Amsterdam? Parkeren kan goedkoper en eenvoudiger dan je denkt. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45. Nergens in het centrum parkeer je goedkoper. Hannekes Boom ligt aan de Dijksgracht op maar vijf minuten loopafstand van de parking.

De leukste bar in Amsterdam

Deze populaire plek is een echte verborgen parel in de stad. Hannekes Boom ligt aan het water, tegenover NEMO Science Museum. Je zit hier gezellig aan de waterkant terwijl je even weg bent van de drukte en hectiek van de stad. Kom even tot rust met relaxte muziek en een prachtig uitzicht. Hanneke serveert heerlijke cocktails, verkoelende drankjes, en geweldige lunch en diner. Naast een bar en restaurant heeft Hannekes Boom ook een expositieruimte en zijn hier regelmatig optredens met liveband en dj’s. Vooral op zondag is er vaak een muzikaal programma. Benieuwd naar het programma en de eetmogelijkheden, bezoek de website van Hannekes Boom of check de Facebookpagina.