fbpx

Na bezoek aan Kramer Pontifex of winkelen in de 9 straatjes kom je ongetwijfeld met veel tassen thuis. Parkeer je auto op een kwartier loopafstand. De 9 straatjes vormen het mooiste winkelgebied van Amsterdam.

Kramer Pontifex in de 9 straatjes

Klaas Kramer verkoopt in zijn winkel op de Reestraat geurolie, kaarsen en wierook. Ook is hij poppendokter. In zijn vintage winkel repareert hij al 45 jaar knuffels en poppen. „Sommige mensen hebben met hun pop de oorlog meegemaakt”, zegt Kramer.

Meer informatie over Kramer Pontifex

Parkeren dichtbij Kramer Pontifex in Amsterdam

Kom je met de auto naar Amsterdam? Amsterdam staat bekend als een dure parkeerstad. Bespaar op je parkeerkosten en zet je auto bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is de goedkoopste in het centrum van Amsterdam.
Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren). Parking Centrum is een ideale uitvalsbasis voor een dagje Amsterdam en een bezoek aan het winkelgebied de 9 straatjes. Vanuit uitgang C loop je direct de binnenstad in. Je loopt in 15min naar de 9 straatjes. De kortste route is via het Singel naar de Gasthuismolen.
Liever met de tram? Neem dan tram 1, 2, 5, 13 of 17 en stap uit bij de Dam.

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Praktische informatie over Kramer Pontifex in de 9 straatjes Amsterdam

Openingstijden
Kramer Pontifex is geopend op:
ma: 10:00 – 18:00
di: 10:00 – 18:00
wo: 10:00 – 18:00
do: 10:00 – 18:00
vr: 10:00 – 18:00
za: 10:00 – 18:00
zo: Gesloten

Meer informatie over Reestraat

Meer informatie over de 9 straatjes

Amsterdam zit vol mooie plekken. Eén daarvan is de 9 straatjes. Het winkelgebied ligt tussen de Singel-, Heren-, Keizers- en Prinsengracht. Je vindt hier de gaafste winkels en heerlijke eetgelegenheden. De winkels zijn in monumentale grachtenpanden gevestigd. Kortom: absoluut een bezoek waard.

Meer weten over de 9 straatjes