fbpx

Een gezellige dag Amsterdam? Langs bij Mozes en Aäronkerk? Parkeer voordelig bij Parking Centrum Oosterdok!

Mozes en Aäronkerk

De kerk is een rooms-katholieke kerk in het centrum van Amsterdam. Vanaf de jaren 80 tot 2014 werden er in de kerk geen diensten en ceremonies meer gehouden, maar in 2014 werd besloten dat de kerk hersteld moest worden. Sinds eind 2014 worden er daarom weer diensten en ceremonies gehouden in de Mozes en Aäronkerk.

Praktische informatie over Mozes en Aäronkerk
Contactgegevens
Telefoonnummer:
Website: www.santegidio.nl
AdresgegevensWaterlooplein 205
1011 PG Amsterdam
Meer informatie over Nieuwmarkt/LastageLastage is een oude wijk, tegenwoordig beter bekend als de Nieuwmarkt. Deze wijk, vol met leuke cafeetjes, musea en kerken is een typische Amsterdamse wijk op 10 minuten lopen vanaf Parking Centrum Oosterdok.

Goedkoop Parkeren in de buurt van het centrum

Wil je een bezoekje plannen aan Baden Baden Interieur? Parkeer je auto dan op slechts enkele minuten loopafstand in Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is niet alleen ideaal gelegen, namelijk naast het Amsterdam Centraal Station, het is ook nog eens de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van Amsterdam. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren). Parking Centrum Oosterdok beschikt over meer dan 1.300 parkeerplekken, waaronder ook 60 elektrische oplaadplekken. Ideaal dus wanneer je met je elektrische auto naar onze hoofdstad rijdt voor voor een dagje verkennen. Je kunt de auto dus met een gerust hart laten staan tijdens je bezoek aan de Mozes en Aäronkerk of een van de andere hoogtepunten van deze prachtige stad.