fbpx

Overnachten in het Mövenpick hotel Amsterdam?

Parkeer je auto dan voordelig bij Parking Centrum Oosterdok. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10,- per dag, op loopafstand van populairste locaties en activiteiten.

Parkeren in Amsterdam-Centrum

Zoek je een betaalbare parkeerplek in het centrum van Amsterdam? Parking Centrum Oosterdok is de goedkoopste optie in het centrum van de stad. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45. Naast ons vertrekt het OV naar verder gelegen locaties in de stad. Het Mövenpick Hotel ligt op tien minuten loopafstand.Hier vind je meer informatie over onze parkeertarieven.

Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre.

Amsterdam is een stad waar je gemakkelijk meerdere dagen kan ronddwalen. Er is ontzettend veel te beleven. Zoek je een plek om te overnachten tijdens een weekendje weg? Boek dan een kamer bij Mövenpick Hotel in het centrum van de stad. Het hotel ligt aan de rand van het IJ. Je hebt hier prachtig uitzicht over het water en de tramhalte, Muziekgebouw Bimhuis ligt recht tegenover het hotel. Je vindt hier heerlijke luxe en een geweldig ontbijt. Kortom, dit is een ideale plek om Amsterdam vanuit te ontdekken.