fbpx

Voordelig parkeren in de buurt van de NDSM-werf

Ga jij naar Amsterdam? Vergeet dan niet om een bezoekje te brengen aan de indrukwekkende NDSM-werf. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je in de buurt. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10 per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Parkeren bij de NDSM-werf

Parking Centrum Oosterdok betekent betaalbaar, snel en veilig parkeren in hartje Amsterdam. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45. Vanuit de garage ben je binnen een half uur op de NDSM-Werf. 

 

 

NDSM-werf

Vanaf de jaren twintig tot de jaren tachtig van de vorige eeuw was de NDSM-werf één van de grootste scheepswerven van de wereld, waar imposante mammoettankers van de helling rolden. Na het staken van deze activiteiten werd dit uitgestrekte terrein – met haar imposante decor van kraanspoor, loodsen en een reusachtige hellingbaan – een thuishaven voor creatieve pioniers. De Stichting NDSM-werf regisseert, initieert en stimuleert culturele activiteiten op de NDSM-werf, met als doel de wereld – maar vooral Amsterdam – te overtuigen van de unieke status van de werf: een onmisbare culturele vrijplaats voor èn van de stad Amsterdam.