fbpx

Met de auto naar Amsterdam? En breng je een bezoek aan de Oude Spiegelstraat? Parkeer dichtbij en voordelig voor maar € 25,- (vanaf 6 uur parkeren) per dag. De Negen Straatjes zijn het mooiste winkelgebied van het land. Ontdek hier de leuke restaurants, hotels en bijzondere shops.

Goedkoop parkeren bij Oude Spiegelstraat – Amsterdam Centrum

Kom je naar De Negen Straatjes? Dan kan een bezoek aan de Oude Spiegelstraat niet ontbreken. Parkeer op loopafstand voor maar € 25,- (vanaf 6 uur parkeren) per dag. Parking Centrum Oosterdok is de goedkoopste parking in de binnenstad. Onze parking ligt direct naast het Amsterdam Centraal Station. Via uitgang C loop je direct de binnenstad in.

Meer informatie over de goedkope parkeertarieven van Parking Centrum Oosterdok.

Negen Straatjes Amsterdam – Oude Spiegelstraat

De Oude Spiegelstraat is een leuke kleine straat in De Negen Straatjes. Je vindt hier allerlei leuke winkeltjes. In deze straat vind je o.a. vintage, horeca, en hotels.

De Negen Straatjes zijn in de 17e ontworpen. Het begon met de grachtengordel. Door middel van dwarsstraatjes werden de grachten met elkaar verbonden. Zo ontstonden De 9 Straatjes. De Negen Straatjes liggen tussen de Raadhuisstraat en de Leidsestraat. Ze vormen een stadswijk waar vanouds ambacht en cultuur de boventoon voeren.

Klik hier voor meer informatie over De Negen Straatjes.

Maar ook voor goed eten ben je in De Negen Straatjes aan het juiste adres. Hier vind je vele restaurants, cafe’s en heerlijke lunchrooms.

Benieuwd naar de leuke horecagelegenheden in De Negen Straatjes? Klik hier.

De Negen Straatjes zijn bovendien een ideale locatie voor een overnachting in één van de tophotels. Het gebied ligt midden in het centrum. Vanuit hier ontdek je dus eenvoudig de hele stad. Het Koninklijk Paleis op de Dam en het Amsterdam Centraal Station liggen op loopafstand.

Overnachten in De Negen Straatjes? Klik hier voor een overzicht van de mooiste hotels.

Winkelen in de Oude Spiegelstraat

Meer info over winkelen in de Oude Spiegelstraat? Hieronder vind je een selectie.

De leukste winkels

Boutique Rika
Ibolya
L’Etoile de Saint Honoré
Maison Rika
Margareth M.
Roerende Zaken
ShoeDiction
Umberto Sarini