fbpx

Logeer je in het Amadi Park Hotel? En kom je met de auto? Parkeerkosten kunnen snel oplopen in Amsterdam en het hotel heeft geen eigen parkeergelegenheid. Gelukkig is er een goedkope optie, midden in het centrum.

Amadi Park Hotel.

Het Amadi Park Hotel is een fantastisch hotel dat zich op 10 minuten loopafstand van het Rijksmuseum, Stedelijk museum en Van Gogh museum bevindt. Het hotel heeft prachtige designkamers en is bovendien milieuvriendelijk. De tramhalte ligt op 200 meter afstand, waardoor je gemakkelijk de hele stad kunt verkennen.

Parkeren bij het Amadi Park Hotel? Parkeer bij Parking Centrum Oosterdok

Wanneer je niet met het OV, maar met de auto naar de Nederlandse hoofdstad komt, parkeer je het voordeligst om de hoek van het Cetnraal Station bij Parking Centrum Oosterdok. Kom je een dagje naar Amsterdam? Parkeer zonder te reserveren voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren). Wanneer je met meerdere mensen naar Amsterdam komt, kan de auto dus een goedkoper alternatief zijn dan de trein. Parking Centrum is niet alleen de goedkoopste parkeergelegenheid, maar ook de grootste. We hebben 1.369 ruime parkeerplekken, waardoor reserveren niet nodig is. Je vindt de ingang aan de Oosterdoksstraat op het Oosterdokseiland. Omdat er in Amsterdam ontzettend veel te beleven is, houden wij ook in de gaten wanneer er festivals en activiteiten in de stad zijn. Bekijk wat er momenteel te doen is op onze nieuwspagina of volg ons op Facebook en blijf op de hoogte. Hier vind je een overzicht van onze parkeertarieven of bereken met de online calculator je parkeerprijs vooraf.