fbpx

Kom je naar Hotel Pulitzer in De 9 Straatjes? De 9 Straatjes zijn ideaal voor een dagje uit. Kom gerust met de auto. Parkeren kan namelijk goedkoop op slechts 15 minuten loopafstand, direct naast Amsterdam CS.

Hotel Pulitzer in Amsterdam

Het Pulitzer Hotel is typisch Amsterdams; het gaat om 25 grachtenpanden aan elkaar uit de 17e en 18e eeuw. In totaal beschikken de panden over 230 kamers die allemaal zeer veel luxe bieden. De kamers ademen Amsterdam, en bieden uitzicht op grachten en tuinen. Daarnaast beschikt het hotel over 9 zalen die geschikt zijn voor onder andere bruiloften, conferenties, exposities en diners. Buiten dit biedt het Pulitzer nog veel meer mogelijkheden.

Meer informatie over Hotel Pulitzer

Parkeren dichtbij Hotel Pulitzer Amsterdam – De 9 Straatjes

Met de auto naar Amsterdam is geen enkel probleem. Parkeer midden in het centrum bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking ligt naast het Amsterdam Centraal Station en is een ideale uitvalbasis voor een bezoek aan Amsterdam.
Vanaf uitgang C loop je direct de stad in. De 9 Straatjes liggen op slechts een kwartier loopafstand. De kortste route is via het Singel naar de Gasthuismolen.
Liever met de tram? Neem dan lijn 1, 2, 5, 13 of 17 en stap uit bij de Dam. Nergens in het centrum van Amsterdam parkeer je voordeliger. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren).

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Meer informatie over Berenstraat

Meer informatie over De 9 Straatjes

De 9 Straatjes vormen een van de mooiste winkelgebieden van het land. Je vindt hier bijzondere winkels, hotels en eetgelegenheden. De straten bevinden zich in het hart van de stad. Het gebied ligt tussen de tussen Singel-, Heren-, Keizers- en Prinsengracht. Kortom: een absolute aanrader tijdens een bezoek aan Amsterdam.

Meer weten over De 9 Straatjes