fbpx

Het interieur van restaurant Bickers aan de Werf is robuust, de sfeer warm en het eten is er heerlijk. Een bezoek aan Bickers aan de Werf kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij Bickers aan de Werf – Bickerswerf 2

Een dagje Amsterdam is gemakkelijk te doen met de auto. Parkeer je auto midden in het centrum bij Parking Centrum Oosterdok en geniet van de stad. Parking Centrum Oosterdok ligt middenin het hart van de stad, om de hoek van het centraal station en Nemo. Vrijwel alle bezienswaardigheden bevinden zich op loopafstand of zijn met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Nergens in het centrum van Amsterdam parkeer je voordeliger. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren).

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Restaurant Bickers aan de Werf

Bij restaurant Bickers aan de Werf kun je heerlijk eten. Geniet hier van een hapje of uitgebreid diner. Het restaurant heeft een robuuste interieur. Het restaurant ligt op een prachtige plek bij de jachthaven en wandelpromenade aan het Westerdok in Amsterdam.

Adres en contactgegevens en routebeschrijving Bickers aan de Werf

Bickerswerf 2
1013 KX
Amsterdam
Meer informatie over Bickers aan de Werf.