fbpx

Parkeren bij de Posthoornkerk in Amsterdam

De Posthoornkerk ligt in het centrum van Amsterdam, aan de Haarlemmerstraat. Breng je een bezoek aan de kerk? Parkeer je auto goedkoop en centraal bij Parking Centrum Oosterdok. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie, je parkeert voor minimaal €10,- per dag in het hart van Amsterdam.

Parkeren in het centrum van Amsterdam

Ga jij met de auto naar de Posthoornkerk? Parkeer je auto bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking ligt op het Oosterdokseiland, naast het Centraal Station. Je loopt in 19 minuten naar de kerk toe. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45.

Posthoornkerk Amsterdam

De neogotische stijl, hoge torens en prachtige architectuur maakt de kerk een blikvanger in het centrum. De Posthoornkerk is ontworpen door P.J.H. Cuypers. In de jaren 70 werd de kerk niet meer gebruikt en dreigde deze gesloopt te worden. Gelukkig werd dit voorkomen met de hulp van de stichting. De kerk werd vernieuwd en tegenwoordig wordt de middenruimte verhuurd voor bijzondere gelegenheden. Ook zijn er regelmatig theatervoorstellingen en concerten. Bekijk de mogelijkheden hier.