fbpx

Bezoek het Van Gogh Museum

En parkeer je auto veilig en vertrouwd bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is de goedkoopste van Amsterdam en is de ideale uitvalbasis voor een bezoek aan de hoofdstad. Kom je een dagje naar Amsterdam? Parkeer zonder te reserveren voor maximaal € 45.

PArkeren bij het van gogh museum

Ga jij naar het Van Gogh Museum? Parkeer je auto bijParking Centrum Oosterdok. Onze parking is niet alleen ideaal gelegen, namelijk naast het Amsterdam Centraal Station, het is ook nog eens de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van Amsterdam. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Het Van Gogh Museum

De naam zegt het al; het Van Gogh Museum is aan beroemde de Nederlandse kunstschilder Vincent van Gogh gewijd. Bezoekers genieten van ruim tweehonderd schilderijen, vijfhonderd tekeningen en zevenhonderd brieven van Vincent van Gogh. De schilder had grote invloed op het expressionisme. Daarom heeft het Van Gogh museum naast werken van de meester zelf ook werken van andere kunstschilders die door hem zijn beïnvloed of met hem hebben samengewerkt zoals: Paul Gauguin, Claude Monet en Henri de Toulouse-Lautrec. Je vindt het museum op het Museumplein.