fbpx

Breng een bezoek aan het Stedelijk Museum en bewonder moderne en hedendaagse kunst.

Parkeren doe je bij Parking Centrum Oosterdok. Als je een dagkaart reserveert, parkeer je al vanaf € 10 per dag in onze parkeergarage. Heel gemakkelijk, in het centrum van Amsterdam.

Parkeren bij het Stedelijk Museum

Vanaf Parking Centrum Oosterdok is het 24 minuten met het openbaar vervoer naar het Stedelijk Museum. Dit komt omdat onze parking centraal ligt, vlakbij het Amsterdam Centraal Station. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45.

Stedelijk Museum

Het Stedelijk Museum in Amsterdam is een museum voor moderne en hedendaagse kunst en vormgeving, opgericht in 1874. Het museum heeft sinds 31 december 2020 meer dan 103.000 objecten die sinds de opening zijn verzameld. In de collectie zijn alle belangrijke stromingen van de 20ste eeuw en 21ste eeuw vertegenwoordigd. Zoals De Stijl, het Bauhaus, CoBrA, popart, maar ook het oudere neo-impressionisme. In het museum vind je het werk van talloze bekende artiesten. Er zijn regelmatige nieuwe tentoonstellingen te zien, check hier wat er nu te zien is.

praktische informatie

Het Stedelijk Museum is dagelijks geopend van 10.00 – 18.00 uur. Een kaartje voor volwassen kost €20,- en voor studenten en CJP-houders €10,-. Onder andere Museumkaarthouders en kinderen en jongeren t/m 18 jaar hebben gratis toegang.