fbpx

Ga je met de auto naar Hotel Jan Luyken, en zoek je een parkeerplek? Dan is het verstandig om eerst goed naar de parkeerkosten te kijken. Parkeren in Amsterdam kan erg duur worden en de parkeerkosten kunnen dan ook oplopen tot €36 per dag. Er is gelukkig een goedkoper alternatief; midden in het centrum, net naast het Amsterdam Centraal Station.

Bezoek aan Hotel Jan Luyken? Parkeer bij Parking Centrum Oosterdok.

Wil je een bezoekje plannen aan het centrum? Parkeer je auto dan op slechts enkele minuten loopafstand in Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is niet alleen ideaal gelegen, namelijk naast het Amsterdam Centraal Station, het is ook nog eens de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van Amsterdam. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren). Parking Centrum Oosterdok beschikt over meer dan 1.300 parkeerplekken, waaronder ook 60 elektrische oplaadplekken. Ideaal dus wanneer je met je elektrische auto naar onze hoofdstad rijdt voor voor een dagje verkennen. Je kunt de auto dus met een gerust hart laten staan tijdens je bezoek aan het hotel of een van de andere hoogtepunten van onze mooie stad.

Hotel Jan Luyken.

Hotel Jan Luyken is verdeeld over een aantal 19e-eeuwse herenhuizen midden in het Museumkwartier. Dit prachtige hotel bevindt zich tegenover het Rijksmuseum en het Van Gogh Museum liggen. Het hotel is heel dicht bij het Vondelpark gelegen, dit park is recent benoemd tot meest levendige en leukste buurt van Amsterdam. Voor als je wilt winkelen kun je ook nog naar de P.C. Hooftstraat die op loopafstand ligt. De kamers zijn modern ingericht en er zijn diverse wellnessfaciliteiten, waaronder een bubbelbad en een Turks stoombad. Het hotel heeft een heerlijk uitgebreid ontbijt en bevindt zich op loopafstand van een hoop trendy bars.