fbpx

Parkeren bij Brouwerij ’t IJ in amsterdam

Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je in het hart van Amsterdam. Onze parking ligt op het Oosterdokseiland, naast het Centraal Station. Stap hier op bus 22 en stap uit bij de halte Oostenburgergracht, vanaf hier is nog maar een paar minuten lopen naar de brouwerij. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45.

Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok

Waar drink je in Amsterdam de lekkerste biertjes? Bij Brouwerij ’t IJ natuurlijk. De beroemde IPA en het witbiertje zijn niet meer van de bierkaarten weg te denken. De beste plek om ze te proeven is bij de eigen brouwerij. Parkeer in de buurt bij Parking Centrum Oosterdok. Reserveer je parkeerplek van tevoren en betaal vanaf € 10,- per dag.

De lekkerste biertjes bij Brouwerij ’t IJ

Ben jij een bierliefhebber? Dan mag een bezoek aan Brouwerij ’t IJ niet ontbreken. In Amsterdam zijn veel verschillende bierbrouwerijen te vinden, maar Brouwerij ’t IJ is een van de leukste (en lekkerste). Je hebt de bieren van ’t IJ vast al wel eens in de schappen van de supermarkt of bij de Gall en Gall gezien. Proef de nieuwste recepten en nog onbekende bieren in het cafe van de brouwerij. Ook organiseren ze interessante rondleidingen waar je alles te weten komt over het brouwen van bier.