fbpx

Canal Bus is de leukste manier om de stad te ontdekken. Maak een rondvaart door Amsterdam en ervaar de stad vanaf het water. Een bezoek aan Canal Bus kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij Canal Bus

Kom je met de auto naar Amsterdam, dan kan je het beste bij Parking Centrum Oosterdok parkeren. Parking Centrum Oosterdok ligt namelijk midden in het centrum van Amsterdam, pal naast het Amsterdam Centraal Station en is daardoor makkelijk aan te rijden. Nergens in het centrum van Amsterdam parkeer je voordeliger. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren).
De parkeertarieven van Parking Centrum.

Canal Bus

Kom jij naar Amsterdam en wil je de stad vanaf het water ontdekken? Maak dan gebruik van de Canal Bus. Hiermee kun je een rondvaart doen. De hop on, hop off cruisevaart betekent dat je langs allerlei hoogtepunten vaart. Stap gerust uit om bijvoorbeeld het Anne Frank huis of het Rijksmuseum te bezoeken. De Canal Bus Amsterdam maakt sightseeing in de hoofdstad comfortabel.

Adres, contactgegevens en routebeschrijving Canal Bus

Weteringschans 26
1017 SG
Amsterdam
Meer informatie over Canal Bus.