fbpx

Parkeren bij Club AIR

Kom je met de auto naar Amsterdam, parkeer dan bij Parking Centrum Oosterdok parkeren. Vanaf onze parking ben je in 13 minuten met het openbaar vervoer bij de club. Makkelijker kan haast niet. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45. Check onze parkeertarieven.

Dicht bij het centrum van Amsterdam parkeren

Zoek je een plek om heerlijk uit te gaan in Amsterdam? Goede muziek, goede dj’s en goede ambiance? Zoek niet verder! Club AIR is een geweldige uitgaansgelegenheid in het centrum van de stad. Kom je met de auto? Parkeer dan bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parkeergelegenheid maakt het namelijk nog goedkoper om uit te gaan. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Club AIR Amsterdam

Amsterdam is de uitgaansstad van Nederland. Een van de leukste clubs van de stad in Club AIR. Deze plek heeft internationale prijzen gewonnen voor het beste geluidssysteem én de hottest club. Kortom, ben je op zoek naar een ideale uitgaansplek? Dan ben je bij Club AIR aan het juiste adres. De club ligt midden in het centrum van de stad en er worden vaak leuke feesten georganiseerd.