fbpx

De Burcht is ontworpen door de architect Hendrik Petrus Berlage. Een bezoek aan deze bijzondere locatie kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij De Burcht

Parking Centrum Oosterdok is de slimste uitvalsbasis voor een dagje (of een avondje) in het centrum van Amsterdam. Parking Centrum Oosterdok ligt midden in het hart van de stad, om de hoek van het Centraal Station en NEMO. Vrijwel alle bezienswaardigheden bevinden zich op loopafstand of zijn met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren).

De parkeertarieven van Parking Centrum Oosterdok.

De Burcht

De Burcht is een bijzondere locatie. Het gebouw heeft een enorm sterk eigen karakter. Je kunt hier terecht om gewoon het gebouw te bekijken, maar ook voor trouwerijen en conferenties. In 2010 zijn de renovaties aan het gebouw voltooid. Rondleidingen door dit bijzondere gebouw zijn mogelijk op aanvraag.

Meer informatie over De Burcht.