fbpx

De Klimmuur Centraal Amsterdam is de ideale plek voor ervaren klimmers en mensen die het willen leren. Kies je gele of blauwe route omhoog en bereik de top van de hal. Kom je met de auto? Reserveer je parkeerplek van tevoren en betaal vanaf € 10,- per dag.

De Klimmuur Centraal Amsterdam

Klimmen wordt een steeds populairdere sport. Je traint je hele lijf en het is bovendien ontzettend leuk om te doen. Bij de Klimmuur kun je op een veilige en leuke manier leren klimmen. Ervaren klimmers wagen zich op de schuinere stukken en moeilijkere routes. Er zijn wanden van acht tot 16 meter hoog. In de zomer wordt het dak opengeschoven, waardoor het net lijkt alsof je in de buitenlucht klimt terwijl een heerlijk briesje door je gezicht blaast. Of je nu met z’n tweeën gaat klimmen, lessen wil volgen of een feestje organiseert. De Klimmuur Amsterdam is een ideale sportlocatie. Meer weten over de tarieven en mogelijkheden? Bekijk hier de website.

parkeren om de hoek van de Klimmuur

Ga jij naar de Klimmuur Centraal? Parkeer je auto bij Parking Centrum Oosterdok, vanaf onze parking loop je er in 13 minuten naartoe. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren).