fbpx

Priester, dichter en theoloog Huub Oosterhuis is de initiatiefnemer van het culturele en multireligieuze centrum: De Nieuwe Liefde. Een bezoek aan De Nieuwe Liefde kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij De Nieuwe Liefde

Parking Centrum Oosterdok is de slimste uitvalsbasis voor een dagje (of een avondje) in het centrum van Amsterdam. Parking Centrum Oosterdok ligt midden in het hart van de stad, om de hoek van het Centraal Station en NEMO. Vrijwel alle bezienswaardigheden bevinden zich op loopafstand of zijn met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Bij Parking Centrum Oosterdok krijgen lang-parkeerders altijd korting. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren).

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Cultureel centrum De Nieuwe Liefde

Het culturele en multireligieuze centrum ‘De Nieuwe Liefde’ is opgericht door priester, dichter en theoloog Huub Oosterhuis. In het centrum zijn lezingen, debatten en presentaties.