fbpx

Je kunt een echte Harry Potter worden bij de Toverschool in Amsterdam. Een bezoek aan De Toverschool kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij De Toverschool

Parking Centrum Oosterdok is de slimste uitvalsbasis voor een dagje (of een avondje) in het centrum van Amsterdam. Parking Centrum Oosterdok ligt namelijk midden in het centrumvan Amsterdam, naast het Amsterdam Centraal Station, en is makkelijk aan te rijden. Nergens in het centrum van Amsterdam parkeer je voordeliger. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren).

De parkeertarieven van Parking Centrum.

De Toverschool

Altijd al een tovenaar of heks willen worden? Dat kan bij de Toverschool in Amsterdam. De enige echte magiër van de Toverschool heeft al opgestreden op festivals als Oerol en de Parade. Hij geeft workshops en laat je op interactieve wijze kennis maken met illusie. Deze activiteit is zeer geschikt voor het hele gezin of een kinderfeestje.

Adres, contactgegevens en routebeschrijving De Toverschool

Zeedijk 24
1012 AZ
Amsterdam
Meer informatie over De Toverschool.