fbpx

Ga jij overnachten bij het Dream Hotel in Amsterdam? Het hotel heeft geen eigen parkeergelegenheid en daardoor kan parkeren erg duur worden. Gelukkig kan je in Amsterdam ook goedkoop parkeren, bij Parking Centrum Oosterdok. Reserveer je parkeerplek van tevoren en betaal vanaf € 10,- per dag.

Dream Hotel Amsterdam

Dream Hotel Amsterdam is een luxe boetiekhotel in het centrum van Amsterdam, net om de hoek van de Herengracht en de Keizersgracht. Het hotel combineert haar geweldige locatie met vele faciliteiten van hoge kwaliteit om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Vele bezienswaardigheden zoals het bevinden zich op loopafstand van het hotel.

Het hotel is gevestigd in een 17e-eeuws monumentaal pand binnen het beschermde stadslandschap en ook in de kernzone van het UNESCO-werelderfgoed. Alle kamers zijn uitgerust met een geweldig bed om lekker weg te dromen. De kamers zijn voorzien van alle gemakken zoals een Smart TV, een badkamer met een eigen regendouche en toilet, supersnelle Wifi en douche- en lichaamsproducten van The Spa Collection zijn inbegrepen.

Parkeren bij het Dream Hotel Amsterdam

Parkeer je auto bij Parking Centrum Oosterdok, tijdens je verblijf in het Dream Hotel Amsterdam. Met het openbaar vervoer reis je vanaf onze parking gemakkelijk verder naar het hotel. Bij het Amsterdam Centraal Station stap je op tram 24, stap vervolgens uit bij halte Muntplein. Vanaf hier is het 2 minuten lopen naar het hotel. Parkeer zonder reserveren voor een vast laag tarief in hartje Amsterdam. Je betaalt maximaal € 25,- voor 24 uur parkeren (vanaf 6 uur parkeren).