fbpx

Op zoek naar een goed en leuk hotel in het centrum van Amsterdam? Boek een overnachting bij The Manor Hotel. Het hotel zit gevestigd in een oud ziekenhuis en heeft prachtig designinterieur. Wanneer je meerdere dagen in Amsterdam verblijft wil je niet teveel geld kwijt zijn aan parkeerkosten. Parkeer daarom bij Parking Centrum Oosterdok, de goedkoopste parkeergelegenheid in de binnenstad. 

Bijzonder overnachten bij The Manor Amsterdam

The Manor Hotel Amsterdam is een fantastisch hotel gevestigd in een unieke locatie, namelijk in een voormalig ziekenhuis. Het combineert een prachtige monumentale buitenkant met eigentijdse designinterieurs. Het hotel ligt in de wijk Watergraafsmeer, een geweldige keuze voor reizigers die geïnteresseerd zijn in natuur, netheid en ligt in de buurt van de dierentuin. De tramhalte Wijttenbachstraat ligt tegenover het hotel. Hierdoor reis je dus gemakkelijk naar alle bezienswaardigheden die Amsterdam te bieden heeft, zoals het Vondelpark, De Dam en het Rijksmuseum. Binnen 10 minuten ben je in historische centrum.

Goedkoop parkeren bij The Manor Amsterdam.

Wanneer je meerdere dagen in een hotel verblijft, wil je niet teveel geld kwijt zijn aan parkeerkosten. Parkeer daarom bij de goedkoopste parking van Amsterdam-Centrum: Parking Centrum Oosterdok. Onze parkeergelegenheid ligt op het Oosterdokseiland, direct naast het Centraal Station. Vanaf hier pak je eenvoudig de tram naar The Manor. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren). Je bespaart daardoor al snel zo’n ± €107 per dag. Parking Centrum Oosterdok is ook de grootste parking. Er is dus altijd een geschikte parkeerplek te vinden en reserveren is vooraf niet nodig.

Bekijk de parkeertarieven en bereken je prijs meteen online.

Wil je op de hoogte blijven van wat er allemaal in Amsterdam te beleven is? Volg dan onze Facebookpagina of bekijk hier het nieuwsoverzicht vol leuke tips en activiteiten.