fbpx

Op bezoek bij Ambassade Hotel? In De 9 Straatjes valt veel te beleven. Parkeer goedkoop bij Oosterdok. Parking Centrum ligt op slechts 15 minuten loopafstand.

Ambassade Hotel – Amsterdam

Midden in het historische hart van Amsterdam, op loopafstand van alle van alle belangrijke bezienswaardigheden, musea en restaurants, vind je het stijlvolle Ambassade Hotel. De inrichting van het hotel is klassiek, maar ook modern. In de openbare ruimtes kom je naast antieke klokken ook schilderijen van de bekende Cobra-beweging tegen. Dankzij de uitstekende persoonlijke service zal de zakelijke, maar ook de toeristische gast zich hier zeker op zijn plek voelen.

Meer informatie over Ambassade Hotel

Parkeren dichtbij Ambassade – De 9 Straatjes

Shoppen in De 9 Straatjes? Parkeer je auto op een slechts 15 minuten loopafstand. Parking Centrum Oosterdok ligt direct naast Amsterdam Centraal Station en is bovendien de goedkoopste parking in het centrum.
Via uitgang C loop je direct de binnenstad in. De kortste route naar De 9 Straatjes is via het Singel naar de Gasthuismolen.
Of pak tram 1, 2, 5, 13 of 17 en stap uit bij halte ‘Dam’. JBij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren). Ideaal voor een dagje uit in Amsterdam.

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Praktische informatie over Ambassade Hotel

Adresgegevens
Herengracht 341
1016AZ Amsterdam
Snelste route via uitgang C: Oosterdokstraat 4
Meer informatie over Herengracht

Meer informatie over de 9 Straatjes

De 9 Straatjes vormen een van de leukste winkelgebieden van Amsterdam. De winkels zijn gevestigd in prachtige monumentale panden. De 9 straatjes bevinden zich langs de grachtengordel. Op loopafstand vind je o.a. het Koninklijk Paleis op de Dam en het Amsterdam Centraal Station.
Meer weten over De 9 Straatjes