fbpx

Logeer je in het Hotel Allure, dan is het verstandig om goed naar de parkeerkosten te kijken. Die kunnen flink oplopen tot wel €38 per dag. Je kunt goedkoper parkeren bij Parking Centrum Oosterdok. Dit is de goedkoopste parking midden in het centrum van Amsterdam.

Goedkoop Parkeren in de buurt van het centrum

Wil je een bezoekje plannen aan het centrum? Parkeer je auto dan op slechts enkele minuten loopafstand in Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is niet alleen ideaal gelegen, namelijk naast het Amsterdam Centraal Station, het is ook nog eens de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van Amsterdam. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren). Parking Centrum Oosterdok beschikt over meer dan 1.300 parkeerplekken, waaronder ook 60 elektrische oplaadplekken. Ideaal dus wanneer je met je elektrische auto naar onze hoofdstad rijdt voor voor een dagje verkennen. Je kunt de auto dus met een gerust hart laten staan tijdens je bezoek Hotel Allure of een van de andere hoogtepunten van onze mooie stad.

Tarieven Parking Centrum Oosterdok.

Hotel Allure.

Verblijf in het hart van Amsterdam. Allure is een 3-sterrenhotel in het groenste gedeelte van het stadscentrum van Amsterdam. Het hotel heeft moderne kamers en zit in een authentiek pand. 24-uursreceptie is aanwezig. Openbaar Vervoer mogelijkheden zijn in de buurt van het hotel. Je kunt dus gemakkelijk met het Openbaar Vervoer of te voet naar alle bezienswaardigheden die Amsterdam te bieden heeft.