fbpx

Ga jij overnachten bij Hotel Espresso in Amsterdam? Parkeer in het centrum, net naast Amsterdam Centraal Station, bij Parking Centrum Oosterdok. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Hotel Espresso in amsterdam

Hotel Espresso beschikt over moderne kamers en ligt op slechts 5 minuten lopen van het Vondelpark en op 800 meter van het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum. Het Leidseplein bevindt zich op 7 minuten afstand. Hier vind je veel restaurants en clubs. De halte Overtoom ligt aan de overkant van het hotel. Je pakt dus gemakkelijk het openbaar vervoer naar andere bezienswaardigheden in Amsterdam.

parkeer bij hotel espresso

Parking Centrum Oosterdok is een ideale parkeerplek in het centrum van Amsterdam. Loop naar het Centraal Station en stap hier op tram 17, stap vervolgens uit bij halte Overtoom. Je bent nu bij Hotel Espresso. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren).