fbpx

Met de auto naar Hotel Estheréa en opzoek naar een parkeerplek? Parkeer veilig, goedkoop en centraal bij Parking Centrum Oosterdok. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Hotel Estheréa

Hotel Estheréa ligt aan de Singel in het centrum van Amsterdam. Het hotel ligt op slechts 300 meter van de Dam. Het hotel is ingericht in een klassieke stijl, de kamers zijn stijlvol en romantisch ingericht en hebben een eigen badkamer. Hotel Estheréa ligt in het hart van het stadscentrum en op loopafstand van musea, het belangrijkste winkelgebied en uitgaansgelegenheden.

Parkeren bij Hotel Estheréa in amsterdam

Ga jij overnachten bij Hotel Estheréa? Parkeer je auto bij Parking Centrum Oosterdok. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren). Vanaf onze parking loop je zo naar het Centraal Station, vanaf hier kan je verder reizen met het openbaar vervoer. Neem metro 52 en stap uit bij halte Rokin, vanaf hier loop je in een paar minuten naar het hotel.