fbpx

Kom je met de auto naar Amsterdam en ben je op zoek naar een leuk hotel in het centrum van de stad? Onze tip: Hotel Piet Hein. Het hotel heeft alleen geen eigen parkeergelegenheid. De parkeerkosten in de buurt van het hotel kunnen snel oplopen. Gelukkig is er een goedkoop parkeeralternatief: midden in het centrum, naast Amsterdam CS.

Bezoek aan Hotel Piet Hein? Parkeer bij Parking Centrum Oosterdok

Parking Centrum Oosterdok is de perfect plek om je auto veilig en vertrouwd te parkeren in het centrum van Amsterdam. Door de gunstige parkeerkosten bespaar je al snel ± €107 per dag.Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren).

Klik hier voor meer informatie over de parkeertarieven van Parking Centrum Oosterdok.

Hotel Piet Hein

Dit charmante hotel in een bakstenen herenhuis ligt tegenover het Vondelpark, op zes minuten lopen van het Van Gogh Museum en op negen minuten lopen van het Rijksmuseum.
De informele, gezellig ingerichte kamers zijn voorzien van gratis wifi, een flatscreen-tv en een bureau. De suites hebben een woongedeelte, een bubbelbad en/of een balkon.

Tot de voorzieningen behoren een lounge en een binnenplaats met zitplekken. Er is ontbijt beschikbaar tegen een toeslag.

Het hotel bevindt zich op slechts 200meter van het centrum. Piet Hein is een moderne accommodatie gevestigd in drie traditionele herenhuizen.

Informatie, contactgevens en adres

Hotel Piet Hein
Vossiusstraat 52 / 53
Amsterdam